Diensten Stadtaxi Saasveld

Bedrijfsvervoer Saasveld

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Niet alleen particulieren zijn onze klanten, ook bedrijven behoren tot onze klantenkring: bedrijfsvervoer met Stad Taxi Saasveld behoort tot onze expertises. Op dit gebied kunnen wij verschillende diensten leveren, bijvoorbeeld directievervoer, VIP vervoer of werknemersvervoer vanuit Saasveld. Het hangt volledig af van uw wensen, wij kunnen u in elk geval garanderen dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Als ondernemer is vervoer aanzienlijk belangrijk. Voor uzelf, maar mogelijk ook voor uw werknemers. Onze taxi’s zien er zeer professioneel uit. De medewerkers zijn altijd in pak, waardoor u zich in elk geval niet zorgen hoeft te maken over de uitstraling: die zal dik in orde zijn. Heeft u regelmatig bedrijfsvervoer vanuit Saasveld nodig? Dan kunnen wij vaste prijsafspraken maken die lager zijn dan gebruikelijk. Wij staan altijd open voor onderhandeling, dus mocht u voorstellen hebben, schroom dan niet om deze met ons te delen.

Het is ook mogelijk dat uw werknemers vervoer vanuit Saasveld nodig hebben. Wij hebben veel ervaring in werknemersvervoer, waar wij ritten verzorgen tussen belangrijke opdrachtgevers. Wanneer wij uw rit verzorgen, dan kunt u als ondernemer tijdens de rit gewoon uw werk blijven doen. Zakelijk vervoer kan daarom behoorlijk efficiënt zijn, aangezien u geen tijd verliest. U kunt gewoon bijvoorbeeld met uw laptop werken, terwijl wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk op de gewenste bestemming af te zetten.