Stad taxi Saasveld

Taxi naar Hengelo

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Het stadje Saasveld in de gemeente Hof van Twente ligt westelijk van Hengelo aan de overkant van de A35. Logisch dat we er als Stad Taxi Saasveld vaak komen. Als u een taxi zoekt in Saasveld is Stad Taxi Saasveld uw logische adres. We brengen u overal naartoe met onze nette, betrouwbare en goedkope taxi’s. En natuurlijk niet alleen van of naar Saasveld. We komen ook graag in de dorpen in de omgeving, of het nu Ambt Saasveld, Woolde, Zeldam, Betelo of Oelde is. De wagens van Stad Taxi Saasveld zijn een bekende verschijning in de regio.

Avondje uit of dagje uit in Saasveld

Als u vanuit Saasveld een dagje richting Hengelo wilt of ergens anders moet zijn in de regio Twente, belt u Stad Taxi Saasveld. Of u nu lekker uit eten gaat met vrienden of samen een bioscoopje pakt, lekker gaat winkelen of naar het NS station van Saasveld of Hengelo wilt, we rijden u er snel en vriendelijk naartoe.

Ook in Saasveld zelf is er van alles te doen en ook daar brengen u graag in onze taxi’s naartoe. Zo hebben we veel bezoekers in onze taxi die een bezoekje brengen aan het historische Twickel kasteel. Of mensen die een dagje naar het Zoutmuseum gaan. Maar ook voor een bezoek aan hotel Wapen van Saasveld of landgoed hotel-restaurant Carelshaven zijn wij uw betrouwbare taxicentrale. Bel ons en op het afgesproken tijdstip staan we voor u klaar. U heeft verder nergens omkijken naar.

Met de taxi van Saasveld naar de luchthaven

Saasveld is prachtig wonen natuurlijk, maar soms wil je toch op vakantie. En ook zult u vanuit Saasveld wel eens voor uw werk of op stap moeten. Geen probleem, want Stad Taxi Saasveld brengt u zonder problemen naar het vliegveld. Want vindt u het ook vaak zo onhandig om met het openbaar vervoer naar de luchthaven te moeten? Met koffers of reistassen door het gangpad slepen om er achter te komen dat de NS halverwege de rit bussen inzet. Of u nu naar één van de Duitse luchthavens moet – Münster-Osnabrück, Düsseldorf-Weeze of Dortmund – of via Eindhoven, Rotterdam-Den Haag of Schiphol reist, wij brengen u er met onze taxi of taxibusjes snel en veilig naar toe. U heeft ook geen last met parkeren. We zetten u direct voor de vertrekhal neer en u kunt direct doorlopen en inchecken. En als u terugkomt, staan we weer klaar. U zakt weg in onze comfortabele stoelen, sluit nog even uw ogen en wordt veilig thuis gebracht.

Met een taxibusje vanuit of naar Saasveld

Stad Taxi Saasveld heeft ook handige en comfortabele taxibusjes waarmee we u en uw groepsgenoten overal naartoe brengen of ophalen. Waar u ook naartoe wilt in de regio. Met een groep naar Logis Hotel De Zwaan of Aparthotel Saasveld? Bel ons en we plannen uw trip van deur tot deur. Uiteraard kunnen we in ons busjes ook uw bagage meenemen. Wat uw bestemming ook is en met hoeveel mensen u ook reist, Stad Taxi Saasveld vervoert u er naartoe.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.